• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

Mobilizare vertebrala

Mobilizarea vertebrala, alaturi de decompresia tridimensionala a vertebrelor, reprezinta "standardul de aur" in tratamentul nechirurgical.

Fizioterapie

Interventii artroscopice, Fracturi de humerus, Luxatii, Imobilizari indelungate, Periartroza scopulo-numerala.
 

Sistemul David

Stabilizarea musculara a coloanei
Noua tehnologie adusa in clinica noastra, un sistem de reabilitare a coloanei vertebrale

Terapia PRP

Injectarea de plasma bogata in plachete (PRP = "platelet rich plasma")
 

Pentru hernia de disc, tratamentul nechirurgical devine din ce in ce mai cunoscut si in Romania in urma rezultatelor obtinute prin metodele ce tin de expertiza medicilor specializati.

Semnaland o hernie de disc in anumite situatii, durerea de spate este una din cele mai des intalnite probleme legate de coloana vertebrala, indiferent de tipologia pacientilor.

Competentele medicale se completeaza prin dotarea clinicilor de profil cu aparatura si tehnologie de ultima ora prin intermediul carora se pot trata nechirurgical afectiuni ce incep cu simptomul unei dureri de spate.

Bio Ortoclinic este clinica de ortopedie si vertebrologie axata pe tratamente chirurgicale si nechirurgicale a tot ceea ce inseamna aparat locomotor – membre superioare, inferioare si bazin, in special durerile de spate si hernia de disc.

De zece ani in Romania, Bio Ortoclinic trateaza afectiunile a peste 10.000 de pacienti incepand de la dureri de spate pana la hernia de disc, discopatie, scolioza, spondiloza, lombosciatica, lumbago, cifoza, maladia Scheuermann, spondilolistezis si nu numai.


Tratamente nechirurgicale

Personalul medical compus din doctori specializati va sta la dispozitie in cadrul Bio Ortoclinic pentru consultatia si tratamentul tuturor afectiunilor ale aparatului locomotor de la entorse si contuzii pana la artroplastie, dar si tratamentul operator pentru tot ce inseamna structura osoasa, articulara, musculo-ligamentara (fracturi, artroze, rupturi ligamentare).

Fiecare tratament de recuperare pentru hernia de disc se face sub supravegherea permanenta si individuala a unui medic si fiecarui pacient i se acorda timpul, atentia si respectul necesare pentru ca vindecarea afectiunilor sa se faca rapid si intr-o atmosfera placuta.

Clinica Bio Ortoclinic dispune de aparatura medicala de ultima generatie. Tehnologia si profesionalismul medicilor nostri sunt garantia ca sanatatea dumneavoastra este pe maini bune.